Stránky ezisk.sk využívajú služby cookies pre skvalitnenie Vašich služieb. Používaním ezisk.sk súhlasíte s používaním týchto cookies.

súhlasím

predplatné

bezpečné presmerovanie - zakon.sk

K získaniu predplatného budete bezpečne presmerovaný na platobný portál ZAKON.SK
Ďalej postupujte podľa inštrukcií na portáli ZAKON.SK

súhlasím
×
bezpečné presmerovanie - zakon.sk

Sekcia je prístupná len pre prémiových užívateľov
K získaniu predplatného budete bezpečne presmerovaný na platobný portál ZAKON.SK
Ďalej postupujte podľa inštrukcií na portáli ZAKON.SK

súhlasím
×
bezpečné presmerovanie - epi.sk

K prihláseniu budete bezpečne presmerovaný na autorizačný server EPI.SK
Ďalej postupujte podľa inštrukcií na portáli EPI.SK

súhlasím
×

príspevky

Redakcia - Zisk manažment

Redakcia - Zisk manažment //

Milovníci vína idú stále viac po kvalite  

Milovníci vína idú stále viac po kvalite  

Rozumejú vínam, neustále obnovujú ich ponuku a sledujú trendy. Spoločnosť Wineloversclub.sk je exkluzívnym dodávateľom prémiových vín do množstva 4* a 5* slovenských hotelov a reštaurácií. Jeden zo spoluzakladateľov – Roman Milata – má vyše 20-ročné skúsenosti s výrobou, distribúciou a marketingom vína. Ako tvrdí v rozhovore: „Ľudský faktor a pridaná hodnota sú v tejto oblasti najdôležitejšie.“

Chceme rozvíjať rodinný biznis. A pomáhať firmám rásť

Chceme rozvíjať rodinný biznis. A pomáhať firmám rásť

Pred rodinnými firmami na Slovensku stoja viaceré výzvy, ktoré musia zvládnuť. Ich výhodou je, že stavajú na tradíciách, hodnotách a kultúre. Oproti korporátom je ich rozhodovanie rýchlejšie, operatívnejšie a priamejšie. Ako prezrádza v rozhovore Erika Matwij, riaditeľka spoločnosti Human Inside, budúcnosť rodinného biznisu je v zefektívnení manažérskej činnosti. „Pretože len tak budú mať dosť času na plánovanie budúcnosti, zvládanie nepredvídateľných situácií a hlavne na svoj rodinný život.“

Slovenskí potravinári môžu byť hrdí na kvalitné výrobky

Slovenskí potravinári môžu byť hrdí na kvalitné výrobky

Podnikateľské prostredie nie je slovenskému potravinárstvu príliš naklonené. A v oblasti miezd môžu zamestnávatelia len ťažko konkurovať iným sektorom. Preto musia potravinárske podniky nachádzať aj iné spôsoby motivácie pre pracovníkov, napríklad možnosť zvýhodnenej kúpy vlastných výrobkov či možnosť ich ďalšieho rozvoja.

7 tipov, vďaka ktorým úspešní zvládajú stres

7 tipov, vďaka ktorým úspešní zvládajú stres

Cítite sa niekedy vystresovaní a vyčerpaní? Máte pocit, že vám všetko padá na hlavu? Určite nie ste sami... Stres je totiž novodobou pandémiou ľudstva a stáva sa našou každodennou súčasťou. Je akýmsi prirodzeným dôsledkom rýchlej a hektickej doby, v ktorej žijeme. Podľa prieskumov podlieha stresu až sedem z desiatich Slovákov. Spoliehať sa na to, že zajtra budeme mať menej povinností ako dnes a už sa nebudeme stresovať, je naivné. Povinností pravdepodobne menej nebude.

Objednajte si naše predplatné a získajte kompletný prístup k prémiovým článkom a k Manažérskej TV

newsletter

Súhlasím s podmienkami zasielania marketingových ponúk.

Získajte pravidelné informácie a ako BONUS Vám poskytneme ZDARMA 7-dňový prístup na portál.

Všimnite si

Facebook